1%

Kérjük, támogassa személyi jövedelemadójának felajánlható 1%-ával a Boldogasszony Iskolanővérek nevelő szolgálatát a

Boldogasszony Iskolanővérek Alapítványon keresztül!

Adószám: 18006245-1-43

Bankszámlaszám: 11705008-20415286

Nemzetközi átutalás esetén:

IBAN SZÁM:    HU94 1170 5008 2041 5286 0000 0000

BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB

Segítségét hálásan köszönjük!


Ha Ön…

Adóhatósági adómegállapításban részesül (a NAV elkészíti a bevallási tervezetét),

  • ha bevallási tervezetét papír alapon kapta meg az adóhatóságtól – nincs ügyfélkapuja –, és az elkészített tervezettel nem ért egyet, akkor bevallási kötelezettségének a 18SZJA bevallás benyújtásával tud eleget tenni, s ehhez kapcsolódóan rendelkezhet adója 1+1 százalékáról;
  • ha rendelkezik ügyfélkapuval és bevallási tervezetét az erre a célra kialakított on-line felületen módosítja, akkor itt az szja 1+1 százalékáról is rendelkezhet. Lehetősége van arra is, hogy elektronikus rendelkezését a bevallástól elkülönülten, a külön programban található 18EGYSZA megnevezésű nyilatkozaton tegye meg.

A rendelkező nyilatkozat a bevallástól függetlenül is eljuttatható az adóhatósághoz. Amennyiben tehát az előzőekben leírtak szerint nem rendelkezett (sem a bevallás részeként, sem a munkáltató útján), lehetősége van arra, hogy a rendelkező nyilatkozatot egy lezárt, adóazonosító jelével ellátott borítékban, postán vagy személyesen juttassa el az adóhatósághoz. Erre május 20-ig van lehetőség.

Kérjük támogatóinkat, hogy annak érdekében, hogy felajánlásukat személyesen is megköszönhessük, a kapott támogatás felhasználásáról hírt adhassunk, nyilatkozatban (ügyfélkapujukon elektronikus formában, vagy papíron az EGYSZA adatlap kitöltése során) járuljanak hozzá, hogy nevüket és postai, illetve elektronikus levelezési címüket a NAV a Boldogasszony Iskolanővérek Alapítvánnyal közölje. A Boldogasszony Iskolanővérek Alapítvány az ezúton kapott  adatokat kizárólag a közhasznú tevékenységével kapcsolatban a javára rendelkező magánszeméllyel történő kapcsolatfelvételre, tájékoztatás nyújtására használja fel, és az adatokat kizárólag az adatszolgáltatást követő 5 évig kezeli.