Svetitses és patronás tanáraink sikere

dr. Tóth Anna és Kovács Nóra, a Svetits tanárai

A „Magyar Science on Stage 2016”, azaz a „Színpadon a természettudomány 2016” elnevezésű seregszemlén közel 100 hazai és határon túli tanár mutatta be új módszertani fogásait, eszközeit, projektjeit.

Tovább...

A 2017-es nemzetközi rendezvényen hazánkat képviselő pedagógusokat szakmai zsűri válogatta ki. Az ítészek döntése szerint Kovács Nóra és Tóth Anna dr. – mindketten a Svetits Gimnázium tanárai – innovatív projektjükkel képviselhetik Magyarországot a 2017-es nemzetközi seregszemlén.

A budapesti Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont két tanárát is díjazta a zsűri: Berezvainé Borús Klára tanárnő és öt tehetséges tanítványa a LED, a jövő fényforrása című projektjével, Oláh Gábor Péter tanár úr és két tanítványa pedig A füstgáztól a gipszig című projektjével ért el sikert a  fesztiválon; mindketten a Természettudomány és környezet témakörben indulva. A patronás diákoknak örök emlék marad az életük első természettudományos fesztiválján való részvételük (részletes képes beszámolójuk a Patrona honlapján olvasható>>).

Berezvainé Borús Klára és Oláh Gábor Péter, a Patrona tanárai
Tóth Anna dr.: "Gazdálkodj okosan!"
Kovács Nóra: "Az érzékeléssel kapcsolatos vizsgálatok"
Magyar Science on Stage 2016
"A LED, a jövő fényforrása"
"A füstgáztól a gipszig"