Múzeumok Éjszakája a Boldogasszony Iskolanővérekkel

Az idei Múzeumok éjszakáján, június 25-én a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum a most záruló Szerzetesek asztalánál című időszaki kiállításhoz kapcsolódó programokkal várta az érdeklődőket. Több más szerzetesrenddel együtt mi is képviseltettük magunkat.

Tovább...

 

 

A Szerzetesek vásárán a Mátraalja Missziónk segítségével alakult vécsi varrodában készült praktikus használati tárgyakat vásárolhatták meg.

 

 

 

 

 

 

A büféről a Boldogasszony Konyhája gondoskodott.

 

 

 

 

 

Ezúttal is nyílt alkalom kézműveskedésre Éva nővérrel, most a nyár jegyében (a márciusi kézműves foglalkozásról ITT olvashat>>)

 

 

 

18 órakor került sor A mi arcaink riportkötet bemutatójára. A kötetet bemutatta és a beszélgetést vezette: Rubovszky Rita, a Boldogasszony Iskolanővérek által fenntartott Patrona Hungariae Iskolaközpont főigazgatója. Beszélgetőpartnerei voltak Meskó Zsolt, az Auditórium Hungaricum főszerkesztője, Mészáros Anett, a szerzetesek.hu és facebook oldal szerkesztője, Molnár Lehel piarista szerzetes, az interjúkötet egyik vallomást tevője, valamint Ulrik M. Monika Boldogasszony iskolanővér, a szerzetesek éve koordinátora. A 42 szerzetes hitvallását tartalmazó kötetről bővebben a szerzetesek.hu honlapján olvashat.