Jubileumi évnyitó és programok a 120 éves Svetitsben

Debreceni Svetits iskolánk idén kezdte meg 120. tanévét. A jubileumi évben még több érdekes esemény, program várja majd a diákokat, szülőket. Most az eddigiekről tudósítunk, egyben hirdetjük az október 4-i jubileumi évnyitó ünnepséget.

 

Tovább...

 

 

 

 

A 120. születésnapját ünneplő Svetitsben Szent Mihály, Gábor és Ráfael főangyalok ünnepén kezdték meg szeretetszolgálatukat a kilencedik évfolyamos diákok. A Gimnázium tanulói szentmise keretében kérték az Úr támogató, erősítő, bölcsességet adó kegyelmét közösségi szolgálatos társaik számára.

Tovább a képgalériához a Svetits honlapján>>

 

A Svetits Óvodában – a 120 éves hagyományokhoz híven – ismét megrendezésre került a Terményáldás elnevezésű őszi ünnep. A melengető őszi napsütésben kicsik és nagyok örülhettek az ügyességi játékoknak, néptáncnak, házi finomságoknak.

Tovább a képgalériához>>

 

 

A jubileumi év ünnepélyes megnyitására 2016. október 4-én kedden 17 órakor kerül sor az iskola Szent Kereszt kápolnájában. a részletes program itt olvasható>>

Számos más tartalmas és érdekes rendezvény várható még idén debreceni iskolánkban (jubileumi biciklitúra a sportosaknak, előadássorozat a nevelés témájában a szülőknek, hogy csak a legközelebbieket említsük). Igyekszünk mindegyikről hírt adni majd, addig is kövessék figyelemmel a 120 éves Svetits honlapját!

 

CsatolmányMéret
PDF ikon jub_plak.pdf648.37 KB