5. Ökumenikus Diákfilmszemle 2016 májusában

5. Ökumenikus Diákfilmszemle

Örömmel hirdetjük intézményeink tanulói számára, hogy idén májusban is lehetőségük lesz indulni az immár 5. Ökumenikus Diákfilmszemlén.

Hasznos információk és linkek a hajtás után!

Tovább...

A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodája, a Károli Gáspár Református Egyetem, a Katolikus Pedagógiai, Szervezési és Továbbképzési Intézet valamint a Budapesti Piarista Gimnázium a katolikus, református és evangélikus általános- és középiskolák diákjai számára meghirdeti az 5. országos filmszemléjét. 

Az idei szemle kiemelt témája: SZÜLŐFÖLD: kötődés - kérdés - ajándék, de szabadon választott kategóriában is lehetséges a nevezés.

A nevezési lap letölthető a www.okudiakfilm.hu-ról. A nevezés díjtalan.
A filmek beküldési határideje 2016. április 27. szerda éjfélig, a filmszemle időpontja 2016. május 21. szombat délelőtt 10 óra.

További részletek a csatolt fájlban, amely IDE kattintva érhető el. A filmszemle története, a korábbi évek programjai és a nyertes filmek szintén elérhetők a www.okudiakfilm.hu oldalon

A 2016-os filmszemle reklámja, melyet a Budapesti Piarista Gimnázium videoszakkörös (AVK) diákjai készítettek, megtekinthető Youtube-csatornánkon.

Diákjaink kezdettől szép eredményekkel vesznek részt a filmszemlén, idén is biztatjuk őket, nevezzék alkotásaikat minél többen!

 

5. Ökumenikus Diákfilmszemle